Nyt om helhedsplanen

news

IMG_1736.JPG

Nyt om helhedsplanen, maj 2019

I forbindelse med renoveringen af Hyldespjældet skal 20 3-etagers boliger og supplementsrum ombygges til 2-etages boliger og boliger med øget tilgængelighed. Læs mere i seneste udgave af Nyt om helhedsplanen.

Read full article
info.png

Nyt om helhedsplanen, marts 2019

Helhedsplanen for Hyldespjældet har nået en væsentlig milepæl. Landsbyggefonden har 21. januar 2019 fremsendt Skema A-tilsagn for helhedsplanen. Det betyder at helhedsplanens finansiering nu er på plads og det videre arbejde kan igangsættes.

Read full article
Tidsplan.png

Nyt om helhedsplanen, juni 2018

I Nyt om helhedsplanen fra 2018 kan du læse en revideret gennemgang af tidsplanen for Hyldspjældets helhedsplan.

Read full article
Skimmel.png

Nyt om Helhedsplanen, februar 2018

I dette nyhedsbrev kan du læse om de undersøgelser af skimmel og fugt, der er lavet i Hyldespjældet i forbindelse med forberedelse af helhedsplanen.

Read full article
Hyldespjældet3.png

Nyt om helhedsplanen, oktober 2017

I oktober 2017 inviterede byggeudvalget, BO-VEST og COWI til informationsmøde om helhedsplanen. I Nyt om helhedsplanen kan du læse en gennemgang af helhedsplanen.

Read full article
Hyldespjældet.png (1)

Nyt om helhedsplanen, juni 2017

Byggeudvalget for Hyldespjældets helhedsplan besluttede sidste år at udarbejde et revideret forslag til en helhedsplan til Landsbyggefonden og at foretage en indeklima- og skimmelundersøgelse i afdelingen i perioden december 2016-februar 2017. Hensigten var at ændre deres støttetilsagn ved at dokumentere behovet for en udvendig facadeefterisolering. Læs om Landsbyggefondens svar i nyhedsbrevet fra juni 2017.

Read full article