Seneste nyt

news

Prækval - oversigtsbillede.png

Fire rådgiverteams udvalgt til at byde på Hyldespældets helhedsplan

Der er nu besluttet hvilke fire rådgiverteams der skal afgive tilbud på opgaven som rådgiver på Hyldespjældets helhedsplan.

Read full article
ansøgning.png

Rådgiverudbuddet er nu sendt ud

Nu er opgaven med at være rådgiver for Hyldespjældets Helhedsplan sendt i udbud. Her kan du læse mere om udbudsprocessen.

Read full article
Video udbud.png

VIDEO: Rådgiverudbud

Opgaven som rådgiver for Hyldespjældets Helhedsplan er på vej i udbud. Se Kristian Overby, Seniorprojektleder i BO-VEST, fortælle om udbudsprocessen.

Read full article
spørgsmålstegn.jpg

Spørgsmål og svar fra infomøde om genhusning

Torsdag 23. maj blev der afholdt et informationsmøde for beboere i Hyldespjældets 3-etagers boliger og tilhørende supplementsrum. På mødet informerede BO-VEST informere ombygningen og genhusningen og det var muligt at stille spørgsmål til byggeudvalget.

Read full article
Genhusing.png

Infomøde om genhusning

Bor du i en 3-etagersbolig eller i et supplementsrum, der hører til sådan en? Så skal du måske genhuses i forbindelse med renoveringen af Hyldespjældet. Kom til infomøde på torsdag 23. maj klokken 19.30.

Read full article
referat.png

Beboermødet bød på en status på helhedsplanen

Projektleder Kristian Overby fra BO-VEST var forbi på beboermødet 27/3 for at orientere om at helhedsplanen nu har modtaget skema A tilsagn fra Landsbyggefonden.

Read full article
info.png

Infomøde for nye beboere

Er du flyttet ind i Hyldespjældet i 2018 eller 2019? Og kunne du godt tænke dig at vide mere om, hvad helhedsplanen kommer til at betyde for din bolig og for Hyldespjældet som helhed? Så kom med til Infomøde om Hyldespjældets helhedsplan 24. april kl. 19.00-20.30.

Read full article
Skema A.png

Helhedsplanens finansiering er på plads

Helhedsplanen for Hyldespjældet har nået en væsentlig milepæl. 21. januar 2019 fremsendte Landsbyggefonden skema A-tilsagn for helhedsplanen. Det betyder, at helhedsplanens finansiering nu er på plads og det videre arbejde kan begynde.

Read full article