Gå til indhold

Arbejdet med at finde en rådgiver til Hyldespjældets helhedsplan er i gang. Rådgiveren skal konkretisere og planlægge byggeprojektet. Når opgaven sendes i udbud kan interesserede firmaer kan give et tilbud på opgaven. 

Et udbud har to runder
Et udbud har to runder. De bedste af de firmaer, der tilkendegiver, at de gerne vil komme med et tilbud, udvælges. Det kaldes, at de bliver prækvalificeret. De udvalgte får mulighed for at se Hyldespjældet og stille spørgsmål, inden de byder på opgaven.

Den nye rådgiver er fundet omkring nytår
Efter tidsplanen er der fundet en rådgiver omkring i begyndelsen af 2020. Herefter skal den nye rådgiver planlægge, hvordan Hyldespjældets renovering skal udføres. 

Hør Seniorprojektleder Kristian Overby fortælle om udbudsprocessen i videoen her på siden.