Gå til indhold

Byggeposter om Helhedsplanen

Her på siden kan du finde og downloade byggeposter eller nyhedsbreve om helhedsplanen i Hyldespjældet.

I februar 2016 indsendte BO-VEST en foreløbig ansøgning til Landsbyggefonden, og søgte om støtte til renoveringen i Hyldespjældet. 

Ansøgningen var ambitiøs, fordi vi havde indsendt et omfattende projekt. Tekniske undersøgelser og anbefalinger fra vores rådgivere lå til grund for, at vi ønskede et renoveringsprojekt i stor skala. Ambitiøs ansøgning om støtte, vi var klar over, at vi næppe ville opnå hele den økonomiske støtte, vi søgte om, men valgte dog at indsende et renoverings- og ombygningsprojekt, der tog højde for så mange beboerønsker som muligt og forholdte sig til de grundlæggende renoveringsbehov i afdelingen.

Projektet indeholder: Renovering af tage og tagterrasser, udvendig isolering af betonfacader nye vinduer og døre, renovering af træfacader på Store Torv nye betontrapper, isolering af gulv over portåbninger, skimmelsanering af entrégulv, radonsug og meget mere.

 

Her på siden kan du finde de nyhedsbreve som blev sendt ud, som fortæller hvad der foregik fra starten til slutningen på Helhedsplanen.